Una desena d’ empreses alimentàries de la comarca del Maresme visitaran París, del 16 al 20 d’octubre, per recórrer el  la fira International de l’alimentació Sial Paris 2016. Totes elles formen part del programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a França”. Promogut pel Consell Comarcal, i executat per Barcelona Export, el projecte s’ emmarca en la línia d’ actuació del CCM d’ ajudar a companyies maresmenques a obrir-se mercat a França.

Sial 2016

Notícia televisió Maresme – 24 hores Maresme Notícies

 

Per què França?

Precisament, s’ha buscat el mercat francès per a l’ expansió d’aquestes empreses per la proximitat i per les característiques dels productes que elaboren cadascun d’ aquests deu empresaris.

 

Missió

Les deu companyies viatgen a París en qualitat de visitants i amb una agenda d’entrevistes professionals ja establerta i definida en funció de cada producte. En tots aquests aspectes han rebut l’ assessorament i l’ acompanyament de Barcelona Export, especialistes del mercat alimentari francòfon.

 

Participants

Dues de les empreses que viatjaran amb l’expedició maresmenca són Eco Integral Artesans de Mataró, i La cuina de la iaia d’Argentona. L’expedició maresmenca a París la completen Balate, Bouquet d’Alella, Torres, Xips ve de gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l’Espinaler i Sweet Express.

 

Altres links d’interès:

Vinisud y Vinovision 2019, dues grans fires del sector del vi a França

Acompanyem a 4 dels nostres clients a Alimentaria 2018

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Acompanyem al nostra client a Smart City Expo World Congress 2017

Visitem el Forum Gastronòmic de Girona 2017

Marxem cap a Sial Paris 2016: les darreres consignes 

La visita a Sial París ha estat tot un èxit pel grup exportador del Maresme

Hem estat seleccionats per acompanyar 10 empreses alimentàries del Maresme al SIAL Paris 2016