Una desena d’ empreses alimentàries de la comarca del Maresme visitaran París, del 16 al 20 d’octubre, per recórrer el  Saló internacional de l’ Alimentació Sial 2016. Totes elles formen part del programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a França”. Promogut pel Consell Comarcal, i executat per Barcelona Export, el projecte s’ emmarca en la línia d’ actuació del CCM d’ ajudar a companyies maresmenques a obrir-se mercat a França.

Sial 2016

Notícia televisió Maresme – 24 hores Maresme Notícies

 

Per què França?

Precisament, s’ha buscat el mercat francès per a l’ expansió d’aquestes empreses per la proximitat i per les característiques dels productes que elaboren cadascun d’ aquests deu empresaris.

 

Missió

Les deu companyies viatgen a París en qualitat de visitants i amb una agenda d’entrevistes professionals ja establerta i definida en funció de cada producte. En tots aquests aspectes han rebut l’ assessorament i l’ acompanyament de Barcelona Export, especialistes del mercat alimentari francòfon.

 

Participants

Dues de les empreses que viatjaran amb l’expedició maresmenca són Eco Integral Artesans de Mataró, i La cuina de la iaia d’Argentona. L’expedició maresmenca a París la completen Balate, Bouquet d’Alella, Torres, Xips ve de gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l’Espinaler i Sweet Express.