La Cuina de la Iaia: l’empresa

La Cuina de la Iaia és una empresa catalana destinada a l’elaboració i comercialització de croquetes gourmet per als paladars més exigents. Empresa jove i familiar, el gerent de la qual és un xef curiós i innovador que desenvolupa constantment nous sabors amb els quals seguir seduint la seva clientela. Receptes diferents i sorprenents que no deixen indiferents a ningú.

 

Croquetes gourmet: el procés d’elaboració

La Cuina de la Iaia elabora croquetes artesanals gourmet per les quals selecciona els millors ingredients i matèries primeres: productes de primeríssima qualitat dels quals fins i tot alguns compten amb denominació d’origen (DO). L’obrador treballa al ritme necessari per preservar el gust original de les croquetes. El seu arrebossat és un arrebossat especial que confereix a les croquetes un toc cruixent fins i tot hores després de la seva cocció. Les croquetes artesanals es congelen després de ser elaborades per conservar intactes el seu gust i aromes alhora que permet tenir una data de consum òptim de 12 mesos. Els percentatges de l’ingredient principal són molt elevats de manera que aportin un sabor intens i característic.

 

La Cuina de la Iaia ofereix les seves croquetes gourmet al canal HORECA en tres formats:

-normal (25gr)
-croquetó
-mini o coctel

 

Aquestes tapes clàssiques se serveixen als millors hotels, restaurants i càtering espanyols.

 

La seva gamma de productes

Els gustos a disposició dels clients són:

–Pollastre rostit
-Pernil
-Cabra
-Bacallà
-Bacallà, taronja i sèsam
-Xampinyons amb formatge de cabra
-Cabrales amb ceba caramelitzada
-Pebrot amb olives
-Espinacs amb pinyons i panses
-Vegana: ceba i pastanaga
– Pizza
– Xocolata amb taronja
-Sobrassada amb brie
-Foie i bolets
-Botifarra negra i bolets
-Emmental i bacó
-Gambes
-Gorgonzola i nous
-Pollastre al curri

 

Alimentària la fira de llançament internacional

El nostre client La Cuina de la Iaia va començar a treballar amb nosaltres fa un parell d’anys. La dificultat del projecte radica que es tracta d’un producte congelat amb difícil i logística, a més de costosa. Ens comunica durant aquesta any la seva participació en Alimentària 2018 i ens sol·licita una agenda d’entrevistes internacionals a més de l’acompanyament en fira.

Ens vam encarregar de l’elaboració d’una agenda d’entrevistes pactades en el stand durant els dies de fira, així com de gestionar les agendes de contactes provinents del matchmaking d’Alimentària. Organitzem la seva documentació comercial i redactem els mail de contacte i invitació a la fira.

Vam escollir 7 països diferents per a la cerca d’importadors/distribuïdors de productes congelats de: UK, Alemanya, França, Benelux, Portugal, Mèxic i Itàlia. Aprofitant el matchmaking de la fira contactem també amb importadors de molts països.

La Cuina de la Iaia va arribar a la fira Alimentària amb una agenda negociada de 31 contactes repartits entre els 4 dies que dura la fira.

 

La Cuina de la Iaia's Gourmet croquettes

 

Resultat de la prospecció comercial internacional

Estem molt contents de poder confirmar l’èxit rotund de la participació de la Cuina de la Iaia en Alimentària 2018. Durant el certamen es van cuinar més de 3.300 croquetes que van ser degustades pels visitants que es van acostar al stand. Les seves delicioses croquetes artesanals, sumat als esforços en prospecció de Barcelona Export van donar com resultat un certamen que va acabar aportant 161 nous contactes al nostre client.

Acompanyem al nostre client en el stand per atendre les entrevistes dels potencials clients que provenien de països tan diversos com: Espanya, França, Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Argentina, Xile, Mèxic, Panamà, EUA, El Salvador, Guatemala, Anglaterra i Líbia.
Després de la fira ens encarreguem de redactar els mails d’agraïment per la visita a la seva stand en Alimentària i de realitzar el seguiment oportú. Una gran base de dades de possibles importadors i distribuïdors de 4º i 5º gamma destinada al canal HORECA amb qui poder començar a tancar acords comercials de distribució.

 

Gràcies per aquesta relació tan amable i saborosa! Tenen l’èxit assegurat.

 

Altres link d’interès:

servei de fires internacionals

Cas d’èxit: La internacionalització dels destil•lats artesanals de Singular Spirits

La fira internacional española del sector de l’agroalimentari: Alimentaria 2018

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Fórum gastrònomic de Girona 2017

Smart City Expo World Congress 2017

La visita a Sial Paris: gran èxit del grup exportador del Maresme

10 empreses de Maresme al Saló Internacional de l’Alimentació Sial Paris 2016

Marxem cap a Sial Paris 2016: els darrers preparatius