MAISON&OBJET  és la fira internacional de Paris referent dins el món de la decoració:  home decor, interiorisme, arquitectura i noves tendències mundials. Compte amb la seva fira tradicional (2 edicions anuals: gener i setembre) i una plataforma digital (MOM). És el punt neuràlgic de l’exportació del sector decoració a França.

 

Allà on es donen cita tots els actors principals del sector: interioristes, decoradors, majoristes, distribuïdors, botigues de decoració i les principals marques presentant les seves noves tendències.

logo mom, Paris 2018 

Maison et Objet proposa a les empreses del món de la decoració una solució a les seves necessitats de promoure internacionalment els seus productes i de reforçar la marca: gaudir de la seva fira online MOM durant 12 mesos per us cost reduït al mes.

  

Què és MOM?

 

La fira Maison et Objet té una plataforma vinculada per perllongar  l’efecte expositor que ofereix el seus dos esdeveniments anuals i que serveix de promoció d’articles i marques de decoració.

El seu eslògan és: Continuem l’experiència Maison et Objet en línia!

 

Què ofereix exactament?

 

-Més durada. La durada de tot l’any, visualització de productes decoratius i dissenys actualitzats accedint a una base de dades incomparable.

-Des de qualsevol punt, perllongar l’experiència del saló M&O. Visualització dels productes tals com són presentats sobre els estands.

-MOM augmenta els intercanvis i facilita les demandes de contactes, d’informacions i de cites sobre el saló. També facilita la sol·licitud de pressupostos i comandes.

-Una font d’inspiració inesgotable. La selecció d’experts posa la llum sobre objectes que fan la unanimitat del sí en la comunitat M&O.

Screen MOM

 

En l’espai firal online MOM es troben  + de 5.000 marques, una àmplia gama de productes amb visualització detallada de cada producte i podent guardar els articles visitats com a favorits només creant un compte gratuït.

 

Què més pot oferir MOM?

 

-Contactes internacionals ultra qualificats

-Visibilitats dels productes i col·leccions durant 12 mesos

-2 milions de visitants l’any

-52% dels quals són prescriptors habituals

-El 48% de les visites corresponen a distribuïdors

-Mitjana de 8min destinats a navegar per al web

-Cada visitant es passeja per 7 pàgines de mitjana

 

 

 

 

 

 

             Usuaris de MOM al món

 

Hem acompanyats molt clients dins de la fira tant tradicional com la virtual i recomanem vivament la seva participació. Si està interessat no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 

Articles relacionats:

https://barcelonaexport.com/actualitat/fira-internacional-espanola-sector-agroalimentari-alimentaria-2018/

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Fórum gastrònomic de Girona 2017

Smart City Expo World Congress 2017

La visita a Sial Paris: gran èxit del grup exportador del Maresme

Marxem cap a Sial Paris 2016: els darrers preparatius