MAISON & OBJET  és la fira internacional de Paris referent dins el món de la decoració:  home decor, interiorisme, arquitectura i noves tendències mundials. Compte amb la seva fira tradicional (2 edicions anuals: gener i setembre) i una plataforma digital (MOM). És el punt neuràlgic de l’exportació del sector decoració a França.

 

Allà on es donen cita tots els actors principals del sector: interioristes, decoradors, majoristes, distribuïdors, botigues de decoració i les principals marques presentant les seves noves tendències.

logo mom, Paris 2018 

Maison & Objet proposa a les empreses del món de la decoració una solució a les seves necessitats de promoure internacionalment els seus productes i de reforçar la marca: gaudir de la seva fira online MOM durant 12 mesos per us cost reduït al mes.

  

Què és MOM?

 

La fira Maison & Objet té una plataforma vinculada per perllongar  l’efecte expositor que ofereix el seus dos esdeveniments anuals i que serveix de promoció d’articles i marques de decoració : Maison & Objet and more.

El seu eslògan és: Continuem l’experiència Maison & Objet en línia!

 

Què ofereix exactament?

 

-Més durada. La durada de tot l’any, visualització de productes decoratius i dissenys actualitzats accedint a una base de dades incomparable.

-Des de qualsevol punt, perllongar l’experiència del saló M&O. Visualització dels productes tals com són presentats sobre els estands.

-MOM augmenta els intercanvis i facilita les demandes de contactes, d’informacions i de cites sobre el saló. També facilita la sol·licitud de pressupostos i comandes.

-Una font d’inspiració inesgotable. La selecció d’experts posa la llum sobre objectes que fan la unanimitat del sí en la comunitat M&O.

Screen MOM

 

En l’espai firal online MOM es troben  + de 5.000 marques, una àmplia gama de productes amb visualització detallada de cada producte i podent guardar els articles visitats com a favorits només creant un compte gratuït.

 

Què més pot oferir MOM?

 

-Contactes internacionals ultra qualificats

-Visibilitats dels productes i col·leccions durant 12 mesos

-2 milions de visitants l’any

-52% dels quals són prescriptors habituals

-El 48% de les visites corresponen a distribuïdors

-Mitjana de 8min destinats a navegar per al web

-Cada visitant es passeja per 7 pàgines de mitjana

 

 

 

 

 

 

             Usuaris de MOM al món

 

Hem acompanyats molt clients dins de la fira tant tradicional com la virtual i recomanem vivament la seva participació. Si està interessat no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 

Articles relacionats:

https://barcelonaexport.com/actualitat/fira-internacional-espanola-sector-agroalimentari-alimentaria-2018/

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Fórum gastrònomic de Girona 2017

Smart City Expo World Congress 2017

La visita a Sial Paris: gran èxit del grup exportador del Maresme

Marxem cap a Sial Paris 2016: els darrers preparatius