GMS Sistemas: L’empresa

GMS Sistemas és una empresa catalana destinada a la creació de sistemes d’alimentació i de posicionament per a les petites peces com a alimentadors vibradors o així com braços robòtics per exemple. Forma part del grup empresarial PMZ Comatrans, amb una experiència i coneixements acumulats de més de 25 anys. Es dedica principalment als sectors farmacèutic, cosmètic i packaging.

 

Les solucions proposades

– El SmartFeeder (un braç robòtic per a una solució flexible)
– Alimentador vibrador per a taps, vàlvules, bombes dosificadores, porta-lentilles, pistoles atomitzadores, rodes de cotxe etc.
– Alimentador mecànic per a càpsules de cafè, xeringues
– Alimentador centrífug per a taps tipus corona plàstica
– Elevador per a  productes cosmètics, cargols, ròtules,
– Posicionadores d’ampolles, tubs farmacèutics i envasos

 

El equipo de GMS

 

Assistència a Hispack com a trampolí internacional

El nostre client GMS Sistemes va començar a treballar amb nosaltres des d’octubre 2017. A més, del nostre servei de prospecció cap a França, ens comunica durant aquest any la seva participació en Hispack 2018 i ens sol·licita una agenda d’entrevistes internacionals a més de l’acompanyament en fira. Organitzem la seva documentació comercial i redactem els e-mails de contacte i invitació a la fira packaging. Vam escollir 8 països diferents per a la cerca de contactes com van ser: UK, Alemanya, França, Països Baixos, Mèxic, Brasil i Argentina. Entre aquests contactes es trobaven distribuïdors, integradors, fabricadors de màquines especials així com clients finals dels sectors farmacèutic, cosmètic, packaging o càpsules de cafè.

 

GMS Sistemas - Hispack Barcelona

 

Sota el lema “Natural Evolution” el grup empresarial PMZ Group es va presentar a  la fira Hispack amb una imatge totalment renovada, mostrant tot el seu ventall de solucions de valor per als camps de l’automatització i el posicionament de peces.

 

Stand Hispack Barcelona 2018

 

Si vols més informació sobre els productes de GMS Sistemes i PMZ Comatrans pots veure una entrevista de la revista Infopack a Xavier Sanchez, el director del grup.

 

Altres link d’interès:

Serveis: Acompanyament a fires 

Cas d’èxit: La internacionalització de les croquetes gourmet de la Cuina de la Iaia

Cas d’èxit: La internacionalització dels destil•lats artesanals de Singular Spirits

La fira internacional española del sector de l’agroalimentari: Alimentaria 2018

Fórum gastrònomic de Girona 2017

Smart City Expo World Congress 2017

La visita a Sial Paris: gran èxit del grup exportador del Maresme

10 empreses de Maresme al Saló Internacional de l’Alimentació Sial Paris 2016