Va arribar l’hora de visitar la fira Sial Paris 2016 per acompanyar el grup exportador de 10 empreses agroalimentàries del Maresme.

I el resultat no va decebre: èxit d’interès pels productes presentats i molt nous contactes que esdevindran, ben aviat, noves oportunitats de negoci.

 

La Nostra tasca

Des de Barcelona Export vam tenir el plaer d’acompanyar les empreses en les seves negociacions i traduccions per tal de dotar-les d’un discurs comercial i atractiu pels compradors francesos.

 

Les agendes concertades

Cadascuna de les empreses assistia a aquesta fira amb contactes ja treballats des de Barcelona Export, de manera que van poder rendibilitzar molt més la seva visita, alhora que agilitzaven el ritme dels seus intercanvis comercials.

 

Noves oportunitats de negoci

Una vegada finalitzada la ronda d’entrevistes de cadascuna de les agendes, vam tenir l’ocasió d’acompanyar les empreses a fer una prospecció presencial a fira per a descobrir nous clients potencials i presentar els seus productes en aquells stands que oferissin noves oportunitats de negocis. Però no només això, també vam descobrir les tendències actuals del mercat francès i les percepcions del seu públic envers els productes catalans.  Vam poder estudiar la idoneïtat dels seus packagings así com també la seva competència.

 

Altres links d’interès :

Vinisud y Vinovision 2019, dues grans fires del sector del vi a França

Acompanyem a 4 dels nostres clients a Alimentaria 2018

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Acompanyem al nostra client a Smart City Expo World Congress 2017

Visitem el Forum Gastronòmic de Girona 2017

Hem estat seleccionats per acompanyar 10 empreses alimentàries del Maresme al SIAL Paris 2016