Singular Spirits: l’empresa

Singular Spirits és una empresa madrilenya destinada a l’elaboració i comercialització de destil·lats artesanals de gran qualitat, concretament de Gins i Vodkes. Empresa jove que ha sabut trobar unes formulacions diferents i fresques, que aposta per la qualitat en la destil·lació, un marqueting molt cuidat i un nou concepte de consum basat en els productes de qualitat que aporten noves experiències als consumidors.

Destil·lats artesanals de gran qualitat: el procés de fabricació

Singular Spirits produeix Gin i Vodka de gran qualitat amb ingredients locals provinents d’Espanya. La producció és artesanal, en petits lots numerats amb l’objectiu d’aconseguir sempre el més delicat i puro dels alcohols.

 

Característiques dels destil·lats de Singular Spirits:

Ingredient naturals 100%: sense químics, colorants, sense sucres afegits

Producte local: amb receptes úniques i ingredients locals

Destil·lació tradicional: en petits lots que permeten conservar la qualitat, la puresa i la creativitat

Micro destil·lació: elaboració i desenvolupament en micro destil·leries independents d’última generació. Alambins de coure.

 

La gamma de productes

La gama de productes de Singular Spirits es compon de:

1… Iradier i Bulfi Dry Gin: London Dry Gin, 100% natural, 42º, 7 botànics, destil·lacions exclusives de 300l, ampolles numerades.

2… Iradier i Bufi Sipping Vodka: 100% natural, màxima puresa, destil·lació lenta en coure, fermentació directa en destil·leria, sense additius, destil·lacions exclusives de 300l, ampolles numerades.

3… Martín Sessé Madrid Dry Gin: London DryGin, 100% natural, 42º, 14 botànics naturals i autòctons, destil·lacions de 600l, ampolles numerades, destil·lació lenta en coure, lliure de químics i edulcorants.

4… R.I.P Unfiltered Vodka: alcohol de raïm Tempranillo i gra, 4 destil·lacions, 40º, destil·lacions de 150l, ampolles numerades, destil·lació lenta en coure, lliure de químics i edulcorants

 

Marqueting original i cuidat

Tota la gamma compta amb una història darrere de cadascuna de les seves marques per fer de cada degustació una experiència diferent i original. A cada marca li correspon un nom que amaga un relat aventurer i romàntic que ens transporta i ens ajuda a gaudir dels nostres combinats.

Amb una estètica vintage i diferent les ampolles de Singular Spirits recorden les ampolles de les antigues boticas de farmàcia on es maceraven les formulacions. També ens transporten a llunyà Oest. I en això s’inspira tota la seva imatge corporativa i de comunicació.

Assistència a Alimentària com a trampolí internacional

El nostre client Singular Spirits va arribar a nosaltres després de decidir la seva participació en Alimentària 2018 i davant la necessitat de rendibilitzar la seva presència amb stand propi de disseny.

Barcelona Export es va encarregar de l’elaboració d’una agenda d’entrevistes pactades en el stand durant els dies de fira, així com de gestionar les agendes de contactes provinents del matchmaking d’Alimentària. Organitzem la seva documentació comercial i redactem els mail de contacte i invitació a la fira.

Vam escollir 6 països diferents per a la cerca d’importadors/distribuïdors de espirituosos i licors com van ser: UK, Alemanya, França, Benelux, Portugal i Itàlia.

Aprofitant el matchmaking de la fira contactem també amb importadors/distribuïdors de begudes alcohòliques d’USA, Japó i Llatí Amèrica.

Singular Spirits va arribar a la fira Alimentària amb una agenda negociada de 25 contactes repartits entre els 4 dies que dura la fira.

 

Barcelona Export - Singular Spirits Alimentaria 2018

 

Resultat de la prospecció comercial internacional

Ens complau poder afirmar que la participació de Singular Spirits en Alimentària va ser tan espectacular com els seus productes. El seu stand de disseny i els seus productes amb gran atractiu, sumat als esforços en prospecció de Barcelona Export van donar com resultat un certamen que va acabar aportant 124 nous contactes al nostre client. La majoria van passar pel stand i van tenir l’oportunitat de degustar les seves Gins i Vodkes. Uns altres van sol·licitar la informació via mail i telèfon, ja que no van poder desplaçar-se a Barcelona.

Acompanyem al nostre client en el stand durant els dies de fira per poder-li assistir amb els diferents idiomes i formes de negociar dels diferents països que van passar a visitar-los: Espanya, Àustria, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xina, Colòmbia, Costa Rica, Alemanya, Guatemala, Indonèsia, Itàlia, Kenya, Latvia, Malàisia, Malta, Portugal, Noruega, Paraguai, Perú, UK, Taiwan, USA, Suècia, Singapur, Romania, Rússia Tunísia, República Txeca, El Salvador, Suïssa i Qatar.

Després de la fira ens encarreguem de redactar els mails d’agraïment per la visita a la seva stand en Alimentària i de realitzar el seguiment oportú. Una gran base de dades de possibles importadors i distribuïdors de licors i espirituosos internacionals amb qui poder començar a tancar acords comercials de distribució.

Li desitgem Singular Spirit una singular i reeixida internacionalització!

 

Altres link d’interès:

Serveis per fires internacionals

La fira internacional española del sector de l’agroalimentari: Alimentaria 2018

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Fórum gastrònomic de Girona 2017

Smart City Expo World Congress 2017

Cas d’èxit: La Cuina de la Iaia exporta les seves croquetes gourmet

Cas d’èxit: La internacionalització de GMS Sistemas