Barcelona Export organitza, una vegada més, una trobada d’agents comercials a París (França). Una de les formes més ràpides i econòmiques de buscar agents comercials i establir una xarxa comercial en un nou mercat internacional.

 

sessió informativa trobada agents comercial frança

 

En què consisteix una trobada d’agents comercials?

Un grup de mínim 10 empreses, que cerca agents comercials en un mercat, té l’oportunitat, gràcies a aquest tipus de programa, de conèixer un ventall d’agents comercials multicartera que s’ajusten al seu perfil en el decurs d’un sol dia en una ciutat europea. Aquesta vegada és el torn de França, el mercat europeu més sol·licitat per les empreses espanyoles.

 

Quina és l’operativa?

Després de reunir-nos amb cadascun dels participants establirem els seus perfils per a saber el tipus d’agent comercial més adient en cada cas.

A continuació, farem la cerca i filtració de candidats i els validarem conjuntament amb les empreses.

Per finalitzar viatjarem a Paris, per tal de mantenir les entrevistes amb els diferents agents comercials seleccionats. Barcelona Export viatjarà amb varis consultors per tal de donar recolzament a nivell de traduccions i negociacions.

Al final de la jornada volarem de tornada a Barcelona cloent així la nostra trobada d’agents comercials.

 

Altres serveis que es poden contractar

A Barcelona Export podem oferir altres serveis complementaris, després de la finalització de la trobada d’agents comercials, com són:

Negociació de contractes internacionals: proposem models de contracte, tenint en compte les clàusules més importants segons la legislació francesa

Servei de seguiment d’ofertes i comandes generades pels agents comercials: alguns dels nostres clients no tenen un gran domini de l’idioma de destí i precisen d’un servei de seguiment i traducció de les accions que es van desenvolupant en el nou mercat.

Llarg acompanyament comercial de 12 mesos per tal de prospectar els clients finals i poder passar entrevistes ja fixades als nous agents seleccionats. Es pretén fer la cartera més atractiva i ser més incisius en les prospeccions comercial d’inici.

 

Quins són els productes o serveis més demandats des de França?

– Bens de consum
– Vehicles
– Hidrocarburs
– Productes farmacèutics
– Agroalimentari
– Subcontractació industrial

 

Anima’t a participar-hi! T’hi esperem…..

 

Vols consultar més informació relativa a aquest servei?

Barcelona Export organitza una Trobada d’agents comercials a Alemanya

La trobada a Paris entre empreses espanyoles i agents francesos toca a la fi

Trobades B2B entre empreses i agents comercials multicartera