Project Description

Agendes comercials

Barcelona Export li ofereix agendes comercials negociades i acordades pels seus viatges de prospecció internacional

 

Confeccionem agendes comercials per a donar un bon impuls a la internacionalització de la seva empresa. Realitzem, a petició dels nostres clients, la cerca dels millors importadors, distribuïdors, agents comercials o clients finals.

 

Les agendes comercials negociades

1… El primer pas d’una agenda comercial és la cerca de la informació i dels contactes necessaris mitjançant un filtratge previ.

2… A continuació filtrem telefònicament els contactes fins a obtenir els que es mostren més interessats en establir una relació comercial amb el nostre client.

3… Redactem llavors, fitxes individuals, detallant la informació rellevant i necessària per a dur a terme una bona negociació internacional.

4… A més acordem les dates del viatge i fixem les entrevistes en destí amb tots els nostres contactes.

5… Arribats a aquest punt només ens quedar lligar bé el viatge, organitzant la seva logística  de manera que el client es trobi tota l’agenda organitzada i pugui gaudir d’un viatge de prospecció comercial plaent i còmode. L’orientem en relació a la distància entre entrevistes i temps orientatius per als desplaçaments, millors ciutats on poder dormir i les diferents opcions en quant a medis de transport possibles.

 

L’acompanyament durant els viatges internacionals per part dels nostres consultors en comerç exterior són opcionals. Sempre les recomanem com la millor opció pels nostres clients. Aquest acompanyament contempla:

– Primer, simplificar la tasca dels desplaçaments dins un país estranger desconegut
– A continuació,  reforçar les negociacions internacional
– Per últim, ajudar en lastraducció de l’idioma local.

 

Com a conclusió podem dir que les agendes comercials són els viatges de prospecció comercial internacional. Aquests ens permetran trobar els distribuïdors i clients més adequats per a  la meva empresa.

Desitjo rebre mes informació sobre aquest servei