Benvolgut agent comercial,

 

La teva figura d’agent comercial multicartera és fonamental per a l’impuls internacional de la majoria dels nostres clients. Representes la marca en el país de destí i l’acostes culturalment al consumidor en  el nou mercat. Trenques desconfiances, malentesos i resistències. Per això, des de Barcelona Export volem dedicar-te aquest espai.

Vols rebre propostes comercials dels nostres clients? Fes-nos arribar les teves dades per poder mantenir amb tu una estreta relació de comunicació i proposar-te aquelles carteres que encaixin amb el teu perfil, coincidint en sector i activitat. O que puguin suposar una nova oportunitat per a tu i la teva carrera professional. No dubtis a facilitar-nos les teves dades si vols rebre noves oportunitats de negoci!

També ens pots fer arribar les teves peticions i necessitats quan descartis cap de les teves carteres o necessitis trobar alguna que complementi bé les que ja tens. Optimitza la teva ruta i fes més rendibles les teves visites.

I per acabar, dir-te que t’acompanyarem en les negociacions dels teus contractes amb les empreses per tal de facilitar les els acords i l’entesa. Som el pont que facilita la comunicació i els tractes comercials.

 

[contact-form-7 id=”414″ title=”agent”]