Benvolgut agent comercial,

 

La teva figura d’agent comercial multicartera és fonamental per a l’impuls internacional de la majoria dels nostres clients. Representes la marca en el país de destí i l’acostes culturalment al consumidor en  el nou mercat. Trenques desconfiances, malentesos i resistències. Per això, des de Barcelona Export volem dedicar-te aquest espai.

Vols rebre propostes comercials dels nostres clients? Fes-nos arribar les teves dades per poder mantenir amb tu una estreta relació de comunicació i proposar-te aquelles carteres que encaixin amb el teu perfil, coincidint en sector i activitat. O que puguin suposar una nova oportunitat per a tu i la teva carrera professional. No dubtis a facilitar-nos les teves dades si vols rebre noves oportunitats de negoci!

També ens pots fer arribar les teves peticions i necessitats quan descartis cap de les teves carteres o necessitis trobar alguna que complementi bé les que ja tens. Optimitza la teva ruta i fes més rendibles les teves visites.

I per acabar, dir-te que t’acompanyarem en les negociacions dels teus contractes amb les empreses per tal de facilitar les els acords i l’entesa. Som el pont que facilita la comunicació i els tractes comercials.

 

NOM I COGNOMS

PAIS

ZONA DE COBERTURA

TELÈFON DE CONTACTE

EMAIL DE CONTACTE

WEB (SI DISPOSA)

SECTOR ACTIVITAT

AGENT COMERCIAL INDEPENDENT?SiNo

Desitjo rebre la seva newsletter mensual amb les noves carteres que precisen de representació comercial.
He llegit i accepto la política de privacitat.