Vols donar un impuls a la teva internacionalització? Creus que tens un producte o servei amb potencial internacional? Ets una empresa de la Comarca del Maresme? Et podem ajudar.

Vine a la presentació del Programa Go Global al Tecnocampus de Mataró aquest divendres  12/05/2017a les 12.00h. T’hi esperem!

 

Quin tipus de programa és?

El Go Global Program és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses del territori a nivell internacional.

 

Quin objectiu persegueix?

Té com a objectiu acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica i promoció internacional i sortida als mercats internacionals.

 

Què t’ofereix?

– 50 hores d’assessorament amb un expert en internacionalització amb visió estratègica empresarial i coneixement pràctic i operatiu dels mercats exteriors.

– Xarxa exclusiva de parcs tecnològics internacionals que amb el seu profund coneixement de l’ecosistema local i la seva vinculació amb el teixit empresarial, t’ajudaran a obrir mercat al seu país.

– Personalitza el programa. Viatja acompanyat d’un consultor sènior que et facilitarà les reunions amb els teus potencials partners.

 

A qui va adreçat?

A empreses del territori, i en particular del Tecnocampus, que tinguin un producte o servei  exportable, amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa.

El programa també dóna cabuda a start-ups que hagin superat la validació del seu producte o servei al mercat i que tinguin una orientació global.

 

Si vols saber-ne més, consulta el següent enllaç: El nou programa GO GLOBAL