Barcelona Export, de la mà de la consultora Isabel Garcia, participa com a ponent a la Setmana de l’Emprenedoria 2017 organitzada pel Consell Comarcal del Maresme.

Per novè any consecutiu, el Consell Comarcal del Maresme organitza La Setmana d’Emprenedoria al Maresme

 

En què consisteix La Setmana d’Emprenedoria?

L’objectiu principal d’aquesta setmana, és el d’oferir càpsules formatives gratuïtes, a tots els emprenedors i emprenedores que estiguin a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagin iniciat recentment. Al llarg d’aquesta setmana es realitzarà diàriament tot un seguit de cursos, seminaris i tallers, que estaran en mans d’experts i professionals amb un bagatge molt interessant.

 

A qui va dirigida?

També va destinat a aquells autònoitms i empreses que necessitin millorar o reciclar alguna línia estratègica de la seva empresa, així com també a totes aquelles persones que hi tinguin un especial interès.

 

Quina és la proposta de Barcelona Export?

El dia 28 /11/2017 a les 12h, donarem la nostra càpsula formativa que porta per títol Com iniciar-se en l’exportació de manera econòmica. Una xerrada sobre les bases per a començar el procés exportador amb referència als aspectes més rellevants a tenir en compte. I també alguns tics a considerar per a obtenir bones cerques d’informacions i realitzar bones prospeccions comercials.

Si vols conèixer més a fons les diferents temàtiques tractades i els seus ponents no dubtis a visitar el seu programa.

 

Altres links d’interès:

10 raons per formar-te en l’exportació

Les fonts d’informació per a cercar agents comercials multicartera

Aspectes a considerar per a realitzar una bona selecció d’agents comercials

Consultors oficials del programa exportador Go Global, Tecnocampus de Mataró

Formació en exportació : l’exportació agrupada