Barcelona Export participa en la trobada de Teixidores d’Idees, una trobada orientada cap a les dones empresàries o directives de la comarca del Maresme, organitzada per la Fagem a l’hotel Atenea de Mataró, el passat 23/11/2017.

 

Qui era la ponent de la jornada?

Durant la sessió vam poder assistir a la xerrada impartida per la Totón Comella, la màxima representant de la moda íntima femenina a Espanya. Una dona que saber revolucionar el món de la moda de bany i roba íntima femenina incorporant combinacions de teixits que fins llavors ningú no s’havia atrevit a treballar: la lycra-cotó. Va modificar els patrons de moda íntima creant una potent marca internacional de reconegut prestigi com ha estat el cas de TCN. Teixits que avui en dia estan absolutament integrats dins dels nostres usos quotidians.

Després d’haver venut l’empresa i d’haver estat gerent i propiètaria de la seva empresa durant tota la seva carrera professional ens regala tot un seguit de reflexions sobre el rol de la dona en la vida empresarial i el preu que les dones paguen per ocupar llocs capdals tant dins el món de l’empresa com el món familiar; i la dificultat de combinar-los tot troban el just punt d’equilibri.

 

En que consisteixen les trobades de les Teixidores d’idees?

Aquest tipus de trobades fomenten el networking femení a més de posar de relleu i en comú les problemàtiques a les que han de fer front les dones professionals avui dia:

– conciliació laboral-personal,
– assetjament sexual,
– discriminació per motius de gènere,
– manca d’igualtat dels salaris per les mateixes tasques i el mateix nivell formatiu, etc.

 

Altres links d’interès:

Nova trobada d’agentes comercials a França

Participem a la Setmana de l’Emprenedoria organitzada pel Consell Comarcal del Maresme (Barcelona)

Trobada d’agents comercials del sector del metall

Trobada B2B entre empreses espanyoles i agents comercials multicartera