El Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 tanca amb un nou èxit de públic i una gran satisfacció de les empreses participants.

Més de 25.000 persones han visitat el recinte firal al llarg de les tres jornades que ha durat el certamen. S’ha anunciat que la propera edició de Fòrum Gastronòmic Girona serà el 18, 19 i 20 de novembre del 2018.

 

Què ofereix el Forum Gastronòmic de Girona?

Una fira plena i els espais d’activitats a vessar. Barcelona Export ha visitat l’esdeveniment per anar a trobar empreses alimentàries interessades en exportar els seus productes i ha pogut constatar l’altíssima qualitat de la nostra gastronomia. Aquesta edició ha crescut més d’un 30% respecte a l’edició del 2015, i hi ha passat més de 25.000 visitants.

 

Quin ha estar el resultat de l’edició?

Hem copsat la gran satisfacció per part dels expositors, tant els antics i fidels que exposen al Fòrum any rere any, com els nous que per primera vegada han volgut apostar per l’esdeveniment, el qual s’ha consolidat com una gran plataforma de promoció.

 

Les oportunitats internacionals del Forum

Les empreses també han pogut fer negoci i tancar nombrosos tractes comercials, especialment a nivell internacional, gràcies a les missions inverses en les que hi ha participat compradors procedents de països nòrdics interessats en els productes presents en el Fòrum. Von Arend també ha volgut remarcar que la fira és la més gran que existeix en un tipus d’esdeveniment com aquest, on hi ha representats tots els sectors del foodservice i l’hosteleria.

 

Altres dades d’interès

En total, més de 250 empreses. A més, ha destacat que l’espai firal ha estat en tot moment molt dinàmic, ja que al llarg de les tres jornades els propis estands no han deixat d’oferir activitats. Remarcar especialment que sessions com les que han impartit Joan Roca, Andoni Luis Adúriz o Paco Pérez, a l’Auditori, han registrat prop d’un miler de persones cadascuna.

 

Altres links de interès:

Vinisud y Vinovision 2019, dues grans fires del sector del vi a França

Acompanyem a 4 dels nostres clients a Alimentaria 2018

Vinisud 2018, la fira francesa dels vins de la Mediterrània

Acompanyem al nostra client a Smart City Expo World Congress 2017

Marxem cap a Sial Paris 2016: les darreres consignes 

La visita a Sial París ha estat tot un èxit pel grup exportador del Maresme

Hem estat seleccionats per acompanyar 10 empreses alimentàries del Maresme al SIAL Paris 2016