Qui és Motores Campeón?

Motores Campeón és una empresa catalana que fabrica i distribueix electrobombes per la pràctica de la jardineria, essencialment. Des de 1997 compte amb una forta experiència en el sector, producte de fabricació pròpia amb fort valor afegit, un bon servei post-venda i atenció de recanvis en 24h.

Sabedors que el mercat francès és un del més importants dins el món de la jardineria han volgut obrir les seves exportacions cap el mercat més receptiu per a la seva activitat. I es plantegen fer-ho mitjançant una xarxa d’agents comercials repartits per tot el territori francès.

Els competidors i els players del sector de bombes i compressors per a professionals són nombrosos. El mercat està altament desenvolupat i és molt competitiu.

 

Història de les exportacions a França

Ja fa uns anys que Motores Campeon havia perdut lideratge en les vendes al mercat francès i que la seva facturació en exportació a França havia baixat considerablement i és per aquest motiu que decideix tornar a reforçar la seva xarxa d’agents comercials multicartera dins el sector de la jardineria.

 

El mercat francès de la jardineria

A França, 17,2 milions de persones viuen regularment en cases. Més de la meitat de les cases tenen una superfície de jardí d’almenys 600 m², i el 89% dels francesos tenen un espai de jardineria a casa seva. La superfície mitjana del jardí és la més alta d’Europa, amb una superfície mitjana de 500 m².

 

El mercat francès de la jardineria

Els agents comercials francesos de la jardineria i el bricolatge

Ens ha sigut relativament fàcil la identificació dels agents comercials dels sector. Vam crear una base de dades de 30 agents comercials, cobrint totes les regions de França.

Després de presentar-los l’empresa vam poder identificar i presentar 7 de molt interessats per l’empresa. Aquest agents de zones ben diverses prospectaven entre d’altes els següents canals: la la distribució de productes de jardineria, empreses dels sectors jardineria, bricolatge, forestal i agrícola en general, centrals de compra i distribució de jardineria, les EPI, ferreteria, subministrament industrial, treballs públics i gran distribució de bricolatge.

 

L’empresa Motores Campeon ha decidit negociar i signar els contracte de representació amb 4 d’ells a qui ha impartit una formació inicial  i ha començat a treballar.

Desitgem al nostre client molt d’èxit en aquesta nova internacionalització al país veí.

 

Altres casos d’êxits:

Cas d’èxit: l’exportació de fixacions Lusan

Cas d’èxit: La Cuina de la Iaia exporta les seves croquetes gourmet

Cas d’èxit: La Cuina de la Iaia exporta les seves croquetes gourmet

Cas d’ èxit: Motores Campeón i el sector de la jardineria a França

Cas d’èxit: Ecoresinas exporta revestiments de sòls a França