Des de fa més de 10 mesos Barcelona Export gestiona la prospecció comercial d’un grup exportador de subcontractació industrial.

Aquest grup està format per 3 empreses: una empresa d’estampació en calent de peces de llautó, una empresa de racorderia de peça a mesura i estàndard i d’una tercera empresa de planxisteria inox i tall làser.

 

– El seu mercat objectiu

Es va fixar com a pla de negoci l’obertura del mercat francès.

 

– Canal de distribució

Es va pactar la cerca de clients finals en els tres casos així com certes diferències en funció de cadascuna de les empreses participants. A data d’avui ja hem organitzat diverses agendes comercials a França per visitar tant agents comercials com a distribuïdors d’alguns dels productes. També ens hem reunit amb alguns dels agents comercials per facilitar les negociacions entre l’empresa i l’agent.

 

– Resultats de la prospecció

Dues de les empreses ja compten amb comandes en ferm i nous clients i la tercera es troba en fase de selecció dels diferents agents presentats.
Totes elles compten amb diversos perfils d’agents comercials multicartera interessats per la representació dels seus productes.

 

– Costos del grup exportador

Aquest grup exportador de subcontractació industrial es va formar gràcies a les últimes subvencions 2015 d’Acció per recolzar els grups exportadors. La subvenció assumia el 40% del cost del consultor. Aquestes tres empreses han pogut obrir o consolidar la seva presència al mercat francès reduint al màxim els costos de prospecció i reforçant la seva oferta conjunta.

 

Altres links d’interès:

Barcelona Export forma un nou grup exportador en subcontractació industrial pel mercat francès

Gestionem un grup exportador del sector químic a França

Llançament del nou programa exportador Go Global del Tecnocampus de Mataro

Barcelona Export, l’expert en exportació agrupada

Hem estat seleccionats per acompanyar 10 empreses alimentàries del Maresme al SIAL Paris 2016