Barcelona Export ha participat en la trobada femenina de les Teixidores d’Idees 2019 organitzat per la Fagem en data 08 de febrer de 2019. Aquesta edició ha comptat amb una ponent d’excepció: la Carme Ruscalleda. .

La millor cuinera del món ha tancat les portes del seu emblemàtic restaurant Sant Pau, guardonat amb tres estrelles Michelin després de 30 anys d’incansable i perfeccionista carrera professional. Carme Ruscalleda, convertida avui en una xef de prestigi internacional ha decidit emprendre una nova aventura professional i personal: Cuina Estudi, des de continuarà generant coneixementenvers el món de la cuina i la gastronomia més elaborada.

Per què Teixidores d’Idees 2019 ha triat a Carme Ruscalleda?

Teixidores d’Idees ha triat aquesta figura femenina tan icònica per diferents motius:

La seva trajectòria professional internacional. Reconeguda internacionalment amb diverses estrelles Michelin, restaurants a Sant Pol de Mar, Barcelona i Tòquio

-Per ser una personalitat de la comarca del Maresme, i per tant referent de punts molts altres empresaris/àries de la zona, i que tan bé representa les seves arrels i influències 


Pel seu moment vital actual. La Carme tanca les portes del seu restaurant gastronòmic després de molts anys de treball infatigable. I ara, presa una mica més de temps per a dedicar-se al que més li agrada: el desenvolupament de coneixement i experimentació a través del seu nou projecte Cuina Estudi. És el moment del punt i seguit, de la reflexió i del gaudi personal.

Què podem esperar de les trobades de Teixdores d’Idees de la Fagem?

Són trobades per a fomentar el networking femení a la Comarca del Maresme. Trobades que comencen amb una ponència inicial d’alguna figura femenina representativa de la regió. En ella ens explica la seva trajectòria, el se èxit però, sobretot, els sacrificis i renúncies personals que ha hagut de fer per a poder aconseguir la posició d’èxit aconseguida. La conciliació d’aquest èxit professional amb el projecte familiar i personal. Intercanvia i comparteix el seu coneixement i experiència amb la resta de les assistents generant un col·loqui interessant entre totes elles. En ells afloren les problemàtiques a les quals han d’enfrontar-se les dones, habitualment, en l’entorn laboral i professional.

Ha estat una ponència pròxima i entusiasta que ha sabut transmetre la passió que ja coneixem de Carme Ruscalleda a través dels seus plats.


Altres links d’interès:

Participem al networking femení de les « Teixidors d’Idees » organitzat per la Fagem

Participem a la Setmana de l’Emprenedoria organitzada pel Consell Comarcal del Maresme (Barcelona)

 10 empreses del Maresme en la fira International de l’alimentació Sial Paris 2016

La visita a Sial París ha estat tot un èxit pel grup exportador del Maresme

Llançament del nou programa exportador Go Global del Tecnocampus de Mataro

Consultors oficials del programa exportador Go Global, Tecnocampus de Mataró